2020-05-21 08:42:22• hírek • Fizetett tartalom

Fedezze fel 2020 legfrissebb trendjeit a Lebada üzletében

A Pantone által az idei év színének választott klasszikus kék, valamint az Ethnic-Arty, az Art-Deco és a Minimalista-brutalista stílusirányzatok határozzák meg leginkább a 2020-as lakásátalakítási trendeket. Ha szeretné ön is becsempészni otthonába ezeket, akkor térjen be a szatmári Lebada üzletébe, melynek kínálatában megtalálja a CESAROM legújabb, a legfrisebb divatirányzatokat maximálisan lekövető kollekcióját.

A CESAROM fali- és padlócsempéi a legújabb gyártási technológiáknak köszönhetően minden eddiginél több természetes elemet tudnak bevinni a lakásba. A kollekcióban ugyanúgy megtalálható a fa, a kő, a cement és a márvány is, melyek sikeresen ötvözik a természetesség, a szemet gyönyörködtető megjelenés és a praktikum előnyeit.


Ethnic-Arty avagy marokkói varázs

Az élénk színeiről és összetett formaterveiről ismert marokkói stílus a 2020-as év egyik legmeghatározóbb irányzata lett, ahogyan azt az észak-afrikai kézműves termékek korábbi világsikere is mutatja. A trend pedig idén is folytatódik, hiszen egy valóban időtálló irányzatról van szó, mely örökké divatban marad. Tegye színesebbé otthonát, hozzon létre egy egyedi, formákban gazdag, élettel teli környezetet e tartós kerámialapok által, melyeket roppant könnyű lerakni és tisztán tartani, így kiváló választás lehet a falra és a járófelületre is. Ezt a stílust a CESAROM Wright és Terrazzo kollekcióiban találja meg.



Hatalomra tör az Art-Deco

Az Art-Deco esszenciáját a dekoratív részletekben, a finom kimunkálásban és az időtlen színek játékában érhetjük tetten. A klasszikus dekorációk közé vegyült modern hatás által olyan teret hozhat létre, mely egészen biztosan kiállja az idő próbáját. Az e stílus által használt dekorációk nagyszerűen mutatnak egy vintage tapétaként, de a háromdimenziós mintának köszönhetően azonnal divatossá is varázsolja azt. Különösen előnyös egy monokróm enteriőrben. Amennyiben ön is ezt keresi, akkor tekintse meg a CESAROM Nalim és Ara termékkollekcióit.



A Minimalista-brutalista stílusirány

Az olyan nyers anyagok, mint a cement vagy a kő, az egyenes vonalak, az egyszerű formák, a matt felületek, az antracittól a világos szürkéig terjedő színek, illetve a bézs változatai határozzák meg leginkább ezt az irányzatot. A minimalista trend egyik ága a Terrazzo stílus, mely 2020-ban is dominál minden formában és színben. E stílus egyszerű formatervét a CESAROM Move, Crust és Flakes kollekcióiban is megtalálja.



Amennyiben szeretné személyesen is szemügyre venni e kollekciókat, akkor keresse fel a Lebada üzletét Szatmárnémetiben, a Károlyi út 15-17. szám alatt, ahol több mint 3500 termék közül választhat. A Lebada kínálatában ugyanúgy megtalálja a cég saját gyárában készülő termékeket, mint a legnevesebb gyártók neveivel fémjelzetteket is. Keresse fel hát a Lebada bemutatótermeit vagy online felületüket, a Novolor.ro-t

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: